Success is not final, failure is not fatal - it is the courage to continue that counts.
- Sir Winston Churchill

Saturday, June 18, 2011

Zucchini brownies

These zucchini brownies are Hannah's and Nadia's FAVORITE brownies!! The recipe was given to me by my mil (thank you Lois!) and we absolutely love them. The first few times I didn't tell the girls about the "secret" ingredient, but now they know and they still can't get enough of them. They are also a fantastic way to use up all those extra zucchini's you might have. :-)
Diese Zucchini Brownies sind Hannah's und Nadia's Lieblingsbrownies! Das Rezept stammt von meiner Schwiegermutter (Danke Lois!) und wir alle essen sie fuer unser Leben gerne. Die ersten paar Mal als ich diese Brownies gebacken habe, habe ich den Maedels nichts von der "geheimen Zutat" erzaehlt. Mittlerweile wissen sie jedoch, dass Zucchini im Teig ist und essen sie trotzdem weiterhin gerne. Diese Brownies eignen sich auch hervorragend dazu extra Zucchini im Sommer aufzubrauchen. :-)Preheat oven to 350.
Mix together:
2 cups flour
1 1/2 cups sugar
1 tsp salt
1 1/2 tsp soda
1 tsp cinnamon
1/2 cup cocoa
2 cups grated zucchini
2 tsp vanilla
1/4 cup canola or vegetable oil (next time I'm going to try and replace the oil with applesauce)
1 egg
I mix this in a bowl with a spatula, but you could use a mixer. The mixture will be thick! Press mixture into a sprayed pan. 9 by 12 or a little smaller.
Bake for 25 minutes, then check. Mine seem to take around 30 - 35 minutes.
Den Ofen auf 180 vorheizen.
In einer Schuessel (man koennte auch einen Mixer nehmen) die folgenden Zutaten vermischen:
2 Tassen Mehl
1 1/2 Tassen Zucker
1 Teel Salz
1 1/2 Teel Natron
1 Teel Zimt
1/2 Tasse Kakao
2 Tassen geraspelte Zucchini
2 Teel Vanille
1/4 Tasse Oel (das naechste Mal werde ich das Oel durch Apfelmus ersetzen, mal sehen wie das wird)
1 Ei
Die (relativ feste) Mischung in eine vorgefettete Form geben. Nach 25 Minuten sehen ob die Brownies fertig sind. Meine benoetigen jedoch meistens zwischen 30 und 35 Minuten.

11 comments:

  1. Oh my gosh...they look so moist and yummy!!!!! Do you deliver???

    ReplyDelete
  2. I think the zucchini makes them so moist! i will have to try these very soon. I love to use veggies in unusual ways.

    ReplyDelete
  3. Hi Anke,
    fast das gleiche Rezept mache ich jedes Jahr als Kuchen, wenn ich Zuchini im überfluss habe(dieses Jahr sieht es bis jetzt aber noch schlecht aus).Der ist bis jetzt immer sehr gut angekommen,er iist sehr saftig und enthält auch noch Nüsse, und niemand hätte gedacht das da Zuchini drinnen sind.Wenn du interesse hast kann ich dir das Rezept mal schicken.Gruß Christine

    ReplyDelete
  4. Hopefully I will be able to try these, they look yummy!

    ReplyDelete
  5. Christine, das Rezept kannst du mir gerne mal schicken. Nadia ist zwar nicht unbedingt scharf auf Nuesse, aber die koennte ich ja weglassen.
    Liebe Gruesse,
    Anke

    ReplyDelete
  6. They look so yummy. I will definitely try them. Thanks so much for the recipe.

    ReplyDelete
  7. If Fred ever puts vegetables into my desserts, I hope he never tells me. Those look delicious! m.

    ReplyDelete
  8. thank you for sharing the recipe! zucchinis are soooo versatile!! xxx

    ReplyDelete
  9. Those look super! I'll have to pass the recipe on to Penny Comforts of Home, another blogger who was looking for zucchini recipes.
    I sure could use one of those right now!
    Take Care,
    Ulrike

    ReplyDelete
  10. i *must* try this recipe! wow :-D

    ReplyDelete
  11. When it comes to online pharmacies' prices of Viagra, Levitra, and Cialis, though, prices may have a bigger difference. However, the intensity of the illness can differ widely amongst individuals; some men may not have an erection at all while others might have erection for a very short time rendering them unable to satisfy their partner. As a result, the flow of blood to the penile area endures for a long time and a firm and long lasting erection is achieved.

    Here is my blog: cialis and alcohol side effects

    ReplyDelete